Overvåk huset ditt – det er sunn fornuft

Samme hva slags bolig eller firma du har så er overvåkning en god idé for å hindre innbrudd/tyveri. Du kan sikre både innvendig og utvendig alt etter hvilke behov du måtte ha.

Driver du butikk er både innvendig og utvendig overvåkning en god løsning, da det kan sikre deg både både innbrudd og butikktyveri, mens andre bransjer kan sikre seg mot for eksempel innbrudd eller hærverk kun med utvendig videoovervåking.

Med kameraovervåking i bedriften er du et skritt nærmere på å sikre din virksomhets aktiva eller lokaler. Men husk å sette opp et skilt som forteller at området er overvåket. Overvåking betyr også at dine ansatte kan føle seg tryggere i hverdagen sin.

Den preventive effekten

Det er ikke så fristende å stjele, begå innbrudd eller å begå butikktyveri hvis gjerningsmannen tydelig kan se enten kameraet eller et skilt som viser at det overvåkes. De fleste som har rent mel i posen vil dessuten få den samme følelsen av trygghet som dine ansatte.

Kameraovervåking er forholdsvis teknisk i forbindelse med oppsett og testing, så hvis du ikke er teknisk anlagt kan du med stor fordel forhøre hos hos profesjonelle overvåkingseksperter.

Sikringsformer

Det er mange måter å sikre seg på, men den beste effekten får du, hvis du kombinerer flere forskjellige former for sikkerhet. Det beste stedet å starte er med visuell sikring av virksomheten din som viser at du tar sikkerheten alvorlig.

Med et synlig kamera sikrer du at det ikke blir fristende å bryte seg inn, samtidig som at opptrinnet blir tatt opp og lagret for senere bruk. Eller du kan sitte på kontoret ditt og se områdene live med et WIFI IP kamera.

Har du de fysiske rammene på plass kan et lite kamera overvåke et stort område. Kombinert med en alarm kan de relevante bildene bli sendt live til en kontrollsentral. Det sikrer en rask reaksjon og dermed sikrer dermed virksomheten din på best mulig måte.